Leuke activiteiten

Inspiratie nodig voor een origineel en memorabel dagje of weekendje in Londen? Op deze pagina vind je de bezienswaardigheden in Londen en activiteiten die het meest geboekt worden door toeristen. Bekijk voor extra tips, verhalen en ideeën ook de pagina’s voor een vriendinnenweekend, mannenweekend of een romantisch weekendje samen.

Harry potter studio tour

Harry Potter tour

Maak een compleet verzorgde rondleiding in hartje Londen. Ontdek en bekijk unieke filmlocaties in de stad van Harry potter.

Dagje shoppen londen

Shoppen in Londen

Londen is uitermate geschikt voor een dagje of weekendje shoppen. Juist in december, zo net voor kerstmis, dan is winkelen extra leuk.

Voetbal wedstrijd bezoeken londen

Stadion tour

De Engelse voetbalcompetitie is een van de grootste ter wereld. Ervaar de sfeer van voetbal in een land waar het leeft als nergens anders.

Kerstmis Londen

Kerstmarkt in Londen

Proef de kerstsfeer en bezoek in december een van de velen kerstmarkten in Londen. Geniet van live muziek, heerlijke gerechten en heel veel leuke kraampjes.

Theater musical londen

Theater & Musicals

De beste theatervoorstellingen en musicals kan je zien in Londen. Niet alleen zijn er vaak premières in de hoofdstad, maar ook alle grote producties zijn voor het eerst te zien op de planken van het Palladium Theatre.

Pub tour londen

Pub tour

Londen barst van de winkels, bezienswaardigheden én gezellige pubs. Maak met vrienden een onvergetelijke pub tour langs de beste pubs van Londen. Eventueel inclusief een pub quiz, live muziek of een rondleiding door de stad.

Concerten en evenementen

Concerten & evenementen

Londen barst van de evenementen. Dat kan natuurlijk ook niet anders als wereldstad. Van grote dartwedstrijden tot concerten van alle grote artiesten. Er is iedere week wel iets om te combineren met je bezoek aan Londen.

Uitgaan in Londen

Nachtclubs

Tijdens je bezoek aan Londen met de voetjes van de vloer? Ook dat is mogelijk. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste en gezelligste clubs en discotheken van Londen.

Pub tour londen

Dineren met uitzicht

Tijdens je verblijf extra uitpakken, reserveer dan een tafeltje met uitzicht over heel Londen. Niet alleen een prachtig uitzicht en origineel idee, maar ook heerlijk lunchen of dineren in The Shard.