Veelgestelde vragen

Binnenkort naar Londen, lees dan nog even de meest gestelde vragen hieronder. Kies hieronder simpelweg voor een categorie en kom direct achter de meest gestelde vragen van onze bezoekers. Zit je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje en wij komen erop terug! Van vragen over het openbaar vervoer in Londen tot het verkrijgen van medicijnen op locatie: Wij hebben het voor je uitgezocht.

 

Veelgestelde vragen – FAQ

ATM geld wisselen

Geld

Hoe zit het nu met betalen en wisselen in Engeland? Is het gebruikelijk om fooi te geven en hoe zit het met de BTW? Op al deze vragen een duidelijk antwoord.

ID Paspoort Londen

Reizen naar Londen

Hoe zit het met ID-kaarten en paspoorten? Wat voor invloed heeft de Brexit op het reizen naar Londen? Krijg een antwoord op al deze vragen en meer.

Hotel

Accommodaties

Natuurlijk kan je verblijven in diverse hotels, vakantiehuisjes of B&B’s, maar waar moet je op letten bij het selecteren van een accommodatie? Wij hebben alles op een rijtje gezet.

ATM geld wisselen

Practische informatie

Hoe zit het ook alweer met het stopcontact? Al nagedacht over het bellen, mailen en interneten vanuit Engeland? Wij delen alle praktische informatie met jou.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Met de trein vanaf het vliegveld of in Londen met de bus en metro reizen, dat is een absolute must én hoeft niet duur te zijn. Lees al onze tips over het openbaar vervoer in hartje Londen.

Apotheek of drogist

Gezondheid

Een weekendje weg, maar plots medicijnen nodig? Dat kan gebeuren maar wat moet je in dat geval doen? Alles over je gezondheid in deze drukke stad.

?c=943&m=1882950&a=387053&r=&t=html
Goedkope treintickets Londen tips
Vriendinnen weekendje Londen shoppen
Mannenweekend Londen
Romantisch weekendje weg