Mannenweekend in Londen

Wat is er leuker dan met je vrienden een weekendje weg te gaan. Misschien boeken jullie wel vaker een huisje om vanuit daar het weekend met elkaar door te brengen. In dat geval kan een mannenweekend in Londen een welkome afwisseling zijn. Laten we de mogelijkheden eens doornemen.

Wanneer je aan Londen denkt zal je al snel aan voetbal, darten en pubs denken. En dat klopt, waar de dames gaan winkelen en zich uren verstoppen in de grote warenhuizen is er ook voor mannen genoeg te doen.

Pub tour door het centrum van de stad

Bij een mannenweekend in Londen hoort ook een avondje goed stappen. Gelukkig is dat waar de hoofdstad ook om bekend staat: kroegen en clubs. Tijdens een pub tour door de stad word je begeleid naar de beste pubs. Je begint met een lekkere pint en eindigt met wat sterkers in de beste nachtclub van de stad.

Voetbal: Bekijk een Londense derby

Iedere voetballiefhebber droomt ervan: aanwezig zijn bij een grote derby uit de Engelse Premier League. Nergens anders in de wereld leeft voetbal meer dan in Engeland. Bezoek een wedstrijd van Tottenham Hotspur, Arsenal, Chelsea of West Ham United. Geen wedstrijd tijdens jullie reisperiode? Kies dan voor een stadion tour in een stadion naar keuze.

Arsenal stadion view

Zit jij straks met je vrienden bij een wedstrijd van Arsenal?

Tip: Combineer je mannenweekend met een wedstrijd uit de Premier League. Bekijk voor het boeken/plannen het wedstrijdschema van clubs uit Londen. Tickets voor topwedstrijden dien je namelijk ruim van tevoren te boeken.

 

O2 Arena beklimmen

Wanneer jij en je vrienden iets actiever zijn ingesteld kunnen jullie natuurlijk altijd op de fiets de gehele stad verkennen, maar ook de 02 Arena beklimmen. Geheel voorzien van klimpak, laarzen, handschoenen en harnas beklim je het ongelofelijke bouwwerk dat nog altijd dienstdoet als locatie voor de grootste evenementen. Aan de top geniet je van een prachtig uitzicht over de stad. Zo krijg je een panoramische uitzicht op Greenwich, Olympic Park, de Tower Bridge, de Big Ben en The Shard. Heb je hoogtevrees, dan zijn de volgende activiteiten wellicht iets meer geschikt.

Tip: Ligt je reisperiode in mei? Dan kan je in de 02 Arena wellicht terecht voor de Play-offs van de Premier League Darts. In 2019 wordt deze gepeeld op 23 mei 2019.

02 Arena beklimmen

De Theems over scheuren met een speedboot

Ga je een dagje of weekendje naar Londen en wil je zoveel mogelijk zien? Kies er dan voor om met een speedboot over de Theems te scheuren. Met de boot bereik je snelheden tot 60 km per uur en flits je langs Canary Wharf, de London Eye en het Globe Theatre. Dan kan je die meteen van je lijstje aftekenen.

Boot varen over de Theems

Scheuren jullie straks langs de London Eye?

Hard Rock Café

Niet per se rustiger, maar wel onder het genot van een biertje: een bezoekje aan het Hard Rock Café London. Het hele jaar door is dit café een trekpleister voor toeristen over de hele wereld. Reis je in de vakanties naar Londen, dan kan een ticket vooraf boeken geen slecht idee zijn. Met een Skip The Line ticket hoef je niet in de rij te staan en kan je direct plaatsnemen aan een gereserveerde tafel. Bovendien zit er een 2- of 3-gangen diner inbegrepen bij dit ticket.

Bekijk hier nog meer activiteiten.

?c=943&m=1882950&a=387053&r=&t=html
Goedkope treintickets Londen tips
Vriendinnen weekendje Londen shoppen
Mannenweekend Londen
Romantisch weekendje weg