Overnachten

Op zoek naar tips voor een goedkope maar luxe overnachting in Londen? Het doorspitten van vergelijkingssites is niet de leukste bezigheid. Londentreinreis.nl maakt het een stuk gemakkelijker voor jou. Boek via ons altijd tegen de laagste prijs en uitsluitend de best gewaardeerde accommodaties. Bekijk onze favorieten en lees onderaan deze pagina enkele tips voor een goedkope overnachting.

 
Hotel

Hotels

Op zoek naar het beste hotel voor je verblijf in Londen, bekijk dan eens de door ons aanbevolen hotels. In iedere prijsklasse is wel een geschikt hotel te vinden. Laat je verbazen door de goedkope prijzen en ruime hotelkamers.

Bed and breakfast

Bed & Breakfast

Geniet van betaalbare luxe met een van de velen B&B’s in hartje Londen of net daarbuiten. Persoonlijk contact met de eigenaar, luxe en uitgebreid ontbijt en prachtige locaties maakt een Bed and breakfast een uitstekende keuze.

Appartement huren

Appartementen

Met de kinderen een weekendje naar Londen, dan is het huren van een appartement een goede optie. In en rondom Londen worden er namelijk meerdere appartementen verhuurd voor een korte vakantie. Wij hebben er een aantal verzameld.

Hostels, jeugdherberg en youth hostels

Hostels

Wanneer je alleen of met vrienden door Groot-Britannië reist wil je je verblijf niet te duur maken. Kies in dat geval voor een hostel in Londen en deel samen met vrienden of mede-reizigers een kamer.

Vakantiehuisje

Vakantiehuisjes

Met de hele familie naar Londen voor een gezellige vakantie? Huur een vakantiehuisje vlakbij Londen en geniet van rust en luxe met een eigen auto voor de deur. Bekijk hier een exclusief aanbod van ruime vakantiehuisjes.

Jeugdherberg

Jeugdherberg

Met een groep vrienden, je klasgenoten of school naar Londen, Engeland. Dan is een jeugdherberg in het centrum van Londen de perfecte oplossing: Betaalbare kamers, ontbijt en verblijf in hartje Londen. Bekijk alle hostels voor groepen.

Tips overnachten in Londen

Eerlijk is eerlijk: een hotel uitzoeken is niet het leukste om te doen. De keuze is reuze en we zien vaak door het bomen het bos niet meer. Om het voor iedereen gemakkelijker te maken hebben wij een selectie hotels, B&B’s en appartementen gemaakt. Deze selectie hebben wij gemaakt op basis van beschikbaarheid, waardering en prijs-kwaliteitsverhouding.

?c=943&m=1882950&a=387053&r=&t=html
Goedkope treintickets Londen tips
Vriendinnen weekendje Londen shoppen
Mannenweekend Londen
Romantisch weekendje weg