Hotels in Londen

Voor het ideale hotel in Londen moet je even zoeken. In een wereldstad als Londen is het aanbod groot en iedereen heeft verschillende eisen. Verblijf je een lang weekend in de stad dan is het fijn als je je thuis voelt in het hotel. Gelukkig betekent een breed aanbod ook dat je in vrijwel iedere prijsklasse een geschikte accommodatie kan vinden. Natuurlijk wil je tijdens je verblijf graag dat je hotel tip-top in orde is. Daarom is het vaak slim om bij een gevestigde hotelketen je boeking te doen. Zo ben je er zeker van dat alles op orde is, en mocht er toch iets aan je verblijf ontbreken, dan hebben grote ketens ook altijd de middelen om dit snel en goed voor jou op te lossen.

Hotel

nhow Londen

Dit hotel van de toonaangevende keten NH is gelegen aan de noordkant van het centrum, heeft 4-sterren en beschikt over 190 kamers, een restaurant en een sportschool

Bed and breakfast

H10 Hotel Waterloo

Dit hotel is gelegen aan de zuidkant van de Thames op slechts 400 meter van de London Eye. Het hotel beschikt over 177 kamers, een restaurant en zelfs een heuse sky-bar.

Hotel

Radisson

Deze hotelketen heeft maarliefst 12 hotels in Londen. Zo is voor iedereen wat bij. De hotels zijn over heel de stad verspreid, dus is er altijd wel een in de buurt van waar je wil verblijven.

Bed and breakfast

Trivago

Op zoek naar een ander hotel? Dan kun je met Trivago de hotels makkelijk vergelijken en gebruikerservaringen lezen. Trivago heeft bijna 900 hotels in Londen hun database, dus jouw perfecte hotel zit er vast tussen!

Hotels in Londen: de prijspijlers

De prijs per nacht speelt bij het boeken van een hotel vaak een grote rol. Niemand wilt namelijk de hoofdprijs betalen voor een overnachting. Zeker in de (school)vakanties kunnen de prijzen flink opgedreven worden. Om je te helpen bij het boeken van een hotel hebben wij de volgende drie pijlers voor je waar je om moet letten bij het boeken van een overnachting.

Ligging van de accommodatie

De ligging van het hotel vertelt veel over het hotel, maar ook over de prijs. Een hotel dat in het centrum gevestigd is heeft vaak de voorkeur boven andere hotels. De reistijd naar alle leuke bezienswaardigheden is immers korter, het is de place to be en de service van het hotel is uitstekend. Mede daarom zijn er vaak alleen grote hotelketens en super-de-luxe hotels te vinden.

Het is vanzelfsprekend dat je voor een accommodatie in het centrum van de stad ook direct de hoofdprijs betaalt. Kies je voor een overnachting net buiten het centrum dan zie je dat de prijs ook een stuk aangenamer is. Overigens betekent dit niet dat je op de kwaliteit en service dient in te leveren.

Reisperiode

Naast de ligging heeft ook de reisperiode een grote invloed op de prijzen van een overnachting. Ook de ketens weten namelijk dat het aantal toeristen in de (school)vakanties flink zal toenemen. Daardoor doen ze vaak net een schepje bovenop de prijs. Sommige hotels verhogen de prijzen zelfs met 50%. Wij adviseren je daarom om altijd ruim van tevoren een hotel te reserveren. Op die manier betaal je niet de hoofdprijs en ontvang je een leuke vroegboekkorting.

Aantal sterren

Het klinkt vanzelfsprekend maar we noemen de factor toch even: Het aantal sterren. Net als bij restaurants betaal je meer naarmate het aantal michelinsterren toeneemt. Bij accommodaties en met name een overnachting in een hotel ligt dit niet heel anders. Voor een drie sterrenhotel betaal je minder dan voor een hotel met vijf sterren. Hecht je minder waarde aan de luxe tijdens een kort verblijf in de stad, dan kan je door hierop te letten flink besparen op de kosten. Benieuwd waar de sterren een hotel precies voor staan? Klik dan hier.

Nog geen vervoer naar Londen? Boek je treinticket tijdelijk voor maar 59 euro per persoon!

?c=943&m=1882950&a=387053&r=&t=html
Goedkope treintickets Londen tips
Vriendinnen weekendje Londen shoppen
Mannenweekend Londen
Romantisch weekendje weg