Appartementen in Londen

Op zoek naar een appartement in Londen om eens goed tot rust te komen? Deze accommodaties worden meestal verhuurd aan studenten voor de lange termijn, maar ook regelmatig als vakantieverblijf. Of je nu op zoek bent naar een appartement in het centrum of aan de rand van de stad. Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste appartementen in iedere prijsklasse.

Appartement zoeken

Voor je gaat zoeken naar een appartement is het verstandig om je eisen op papier te zetten. Op die manier kan je namelijk specifiek op zoek naar een geschikt adres. Een metrostation in de buurt is absoluut een aanrader, maar is natuurlijk geen vereiste. In Londen kan je namelijk, net als Amsterdam, prima verkennen op de fiets.

Een wijk als Baywater is ideaal als je wilt ontsnappen aan de drukte van deze wereldstad. Zit je liever middenin de actie, dan is een plekje in Soho een uitstekende keuze. Het mooie aan een grote stad als Londen is dat je een appartement kan vinden in vrijwel iedere buurt. Van Noord tot Oost en van Zuid tot West.

Appartement huren

Baywater

De perfecte uitvalsbasis. Baywater ligt net buiten het drukke centrum en is de perfecte locatie als na een dag in alle rust wilt kunnen ontspannen. Je zal je verbazen bij het zien van het aanbod en de goedkope prijzen.

Appartement huren

SoHo

Met een appartement in Soho ben je zo op Westend en andere populaire winkelstraten. Midden in de actie betekent wel weinig aanbod. Bekijk snel wat de mogelijkheden zijn en check de beschikbaarheid.

Jouw ideale appartement in Londen

Het blijft een lastige klus om een geschikte accommodatie te vinden. Bovendien moet er maar net wat leuks beschikbaar zijn in jouw prijsklasse en voor de reisperiode. In de (school)vakanties zijn deze plekjes vaak volgeboekt en kan je alleen in omliggende steden terecht. Op tijd boeken blijft daarom belangrijk.

Hierboven hebben we een selectie gemaakt van enkele populaire locaties met meerdere appartementen. Uiteraard kan je ook altijd zelf zoeken naar de ideale locatie. Via de website van HomeAway heb je direct een accuraat overzicht van alle beschikbare accommodaties in Londen en daarbuiten.

Of het nu gaat om een grote groep, familie of alleen met je gezin op HomeAway vind je alle mogelijkheden. Benieuwd wat je kan doen in een bruisende stad als Londen, dan hebben wij een aantal leuke dagjes uit voor je verzameld. Toch liever een hotel of een bed en breakfast boeken? Ook dan helpen wij je graag bij het vinden van een geschikt stulpje.

?c=943&m=1882950&a=387053&r=&t=html
Goedkope treintickets Londen tips
Vriendinnen weekendje Londen shoppen
Mannenweekend Londen
Romantisch weekendje weg